PROIECTE

Această pagină este tot despre mine – mai precis, despre câteva din cele mai dragi proiecte ale mele.

SĂNĂTATE


Sanamed flexible

Centru de nutriție
Spital de diabet

Psiholog și coordonator al programului „Școala de diabet”, adresat persoanelor diabetice. Un program educațional prin care persoanele cu diabet zaharat învață despre diabet și despre felul în care își pot conduce viața, într-o manieră cu impact pozitiv asupra calității vieții lor și celor din jur.

flexible
Master Trainer Facilitator Sănătate Mintală în cadrul Programului MHF / FSM (Mental Health Facilitator / Facilitator de Sănătate Mintală).
Programul a rezultat din colaborarea NBCC International şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii si are ca obiectiv principal facilitarea accesului la serviciile destinate sănătăţii mintale.

Un program de educare și conștientizare a publicului specialist și nespecialist cu privire la importanța sănătății mintale în egală măsură cu cea fizică. O abordare care se dorește multidisciplinară, aducând la un loc oameni de bine din diverse ramuri: consiliere, psihologie, medicină, educație, antreprenoriat.

EDUCAȚIE


flexible
Strateg de învățare: Centrul de Resurse, Educație și Dezvoltare - programe și strategii de învățare și dezvoltare pentru tineri între 6-16 ani și părinții lor

VOLUNTARIAT


flexible
Mentor pentru tinerii specialiști din Resurse Umane, în cadrul proiectului “Next Generation HR-M” al ITOL CEE Institute of Training and Occupational Learning (Central Eastern Europe).

flexible
Coach pentru tinerii studenți ai Universității Alternative, care-și propune să ofere un sistem de educaţie mai flexibil, mai orientat către practică şi mai personalizat..

Simplu și frumos, de-o viață


Song (click to zoom)
Grupul SONG în 2014

~ au trecut mai bine de 20 de ani ~
en | ro