Terapie de scurtă durată cu efecte benefice de lungă durată

EMDR
În fiecare zi, oameni din jurul nostru trăiesc evenimente cu efect traumatizant. De aceea este bine de știut că există diverse intervenții care, folosite în mod profesionist, pot aduce alinare celor implicați direct sau indirect (familie, prieteni, personal medical etc.) în evenimente ce le produc stări de șoc. Îți scriu acum despre EMDR - interventie aplicată în cadrul unor sesiuni de psihoterapie, având la bază desensibilizarea și reprocesarea prin mișcări oculare. Un tratament inovativ care, în baza unui protocol de lucru bine definit, îi ajută pe clienții ce suferă de o tulburare de stres post-traumatic să proceseze amintirile si emoțiile negative (suprimate), determinând schimbări pozitive vizibile pe termen lung.

În urma acestei terapii, rezultate concrete posibile sunt: somn îmbunătățit, dureri reduse/eliminate de cap sau în corp, revenire mai rapidă și cu stare mai bună la activitățile zilnice.

Urmărește și această prezentare oferită de ABC News
https://www.youtube.com/watch?v=GTLLfdcJE0Q

Dacă știi o persoană care a avut parte de un eveniment ce i-a afectat somul și activitățile zilnice, transmite-i acest mesaj - îi poate fi mai bine.
blog comments powered by Disqus